RUSYA'da pek çok sektörde çalışmalarını sürdüren Rönesans Holding, ülkede gayrimenkul alanında iki büyük ödüle layık görüldü.
20 yılı aşkın süredir Rusya'da faaliyette bulunan firma, Rusya'nın en önemli ödüllerinden Commercial Real Estate Federal Awards (Ticari Gayrimenkul Federal Ödülleri) kapsamında, 'Yılın Yatırımcısı Ödülü' ve 'Yılın En İyi AVM'si kategorilerinde 'Altın Tuğla Ödülü'ne layık görüldü. Rusya'da faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörünün yerli - yabancı en büyük yatırımcılarının ve geliştirdikleri projelerin 13 ayrı kategoride değerlendirildiği Commercial Real Estate Federal Ödülleri 2003 yılından bu yana gerçekleştiriliyor.
CRE Federal Ödüllerinin 11'incisi bu yıl 24-26 Haziran tarihleri arasında Sochi'de düzenlendi. Rusya'nın 31 şehrinden, aralarında; yatırımcılar, yöneticiler, işadamları, mimarlar ve mühendislerin bulunduğu sektör profesyonellerinin oy kullandığı CRE Federal Ödüllerinde Rönesans Holding'e bağlı olarak Rusya'daki gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini yürüten şirketi Renaissance Development'ın, yatırımları ve projeleri değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda şirket geliştirdiği gayrimenkul projeleriyle Yılın Yatırımcısı Ödülü'nü alırken, Rusya'nın en büyük AVM'lerinden olan Aura Yaroslavl AVM, 'En İyi AVM' seçildi. Rönesans Holding bugün 23 bin çalışanı ve 3,6 milyar Dolar iş hacmi ile Rusya'nın en büyük yabancı inşaat şirketi konumunda. Rönesans Holding bugüne kadar Rusya'da toplam 100 bin 257 metrekare kiralanabilir alana sahip 7 'ofis projesi' ve 187 bin 324 metrekare kiralanabilir alana sahip 3 'alışveriş merkezi' projesine imza attı. Firma, 2012'de de Rusya'da CRE Ödüllerinde 'Yılın Yatırımcısı' ödülüne layık görülmüştü.

FOTOĞRAFLI