ALMANYA'da Skytrax tarafından her yıl dünya genelinde yapılan en iyi havayolu sıralamasında Türk Hava Yolları ilk 10 havayolu arasına bu yıl da girmeyi başardı. 18 milyon havayolu kullanıcısı tarafından yapılan 'World Airline Awards 2014' değerlendirmesinde geçen yıl 6'ncı sırada bulunan Cathay Pacific Havayolu birinciliği alırken, 2013'teki sıralamada 9. sırada yer alan THY, dört basamak yükselerek 5. sıraya yerleşti.
'World Airline Awards 2014' sıralamasında Katar Havayolları geçen yıl olduğu gibi 2'nci oldu. Singapur Havayolları 3'üncü, Birleşik Arap Emirlikleri ise 4'üncü sırada yer aldı. Dünyanın en iyisi sıralamasında Alman Lufthansa ancak 10'uncu sırada yer buldu.
AVRUPA'NIN EN İYİSİ
THY'nin  Avrupa'nın en iyisinin belirlendiği 'Best Airlines in Europe' sıralamasında ilk sırada yer aldı. THY'nı Avrupa sıralamasında Lufthansa, Swiss, British Airways ve Austrian takip etti. 'First Class' sıralamasında Singapur Havayolları'nın ilk sırada yer aldığı sıralamada, Japon ANA All Nippon Airways 2'nci, Birleşik Arap Emirlikleri ise 3'üncü oldu. 'Business Class' sıralamasında ise ilk 3 sırayı Katar Havayolları, Cathay Pacific ve Singapur Havayolları aldı. 'Economy Class'da ise THY, Güney Kore'den Asiana Airlines ve Garuda Indonesia'nın ardından üçüncü oldu.