ALMANYA'nın Münih kenti yakınlarındaki Herrsching kasabasında tecavüz ettiği bir kadını otomobili ile ezerek ağır yaralayan bir kişinin intihar ettiği ortaya çıktı.
Herrsching kasabasında sabaha karşı son metrodan inip, bisikletiyle eve gitmeye çalışan 25 yaşındaki bir kadını döverek arabasının bagajına koyan 28 yaşındaki kişi, bir ormanda tecavüz etti. Daha sonra arabasıyla zavallı kadını ezen tecavüzcü, 'Öldü' diye bırakıp kaçtı. Yaklaşık 1.3 kilometre sürünerek bir eve sığınan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 
Yaklaşık 9 saat sonra Münih'in Trudering semtinde bir erkeğin kendini tren önüne atarak intihar ettiği haberi geldi. İntihar eden kişinin otomobilini Gronsdorf metro istasyonunda bulan polisler, araçtaki bazı malzemeler ve izlerden tecavüz olayı ile bağlantıyı ortaya çıkardı. Yapılan DNA testleri de intihar edenin, kadına tecavüz edip ezerek kaçan kişi olduğunu kanıtladı. 16 kişilik özel asayiş ekibi olayı 9 saat içerisinde aydınlatırken, hastanede tedavi gören ağır yaralı kadının da hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı.
 

Aİ(GE/İD)