AMERİKA'da bir alışveriş merkezinde 'Noel Baba' kostümlü bir kişi, peri kılığındaki bir kadının poposuna çimdik attığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Gözaltına alınan Noel Babanın, Noel Arifesi gününde mahkemeye çıkarılması bekleniyor. ABD&nin Massachusetts Eyaleti'ndeki Hanover Mall Alışveriş Merkezi'nde, Noel Baba olarak çalışan 62 yaşındaki Herbert Jones, bir kadının şikâyeti üzerinde polis tarafından gözaltına alındı. Noel Baba, kadın tarafından, kaba etine çimdik atıp, "Keşke daha genç olsaydım!" demekle suçlandı.
Aynı alışveriş merkezinde ‘peri’ kılığında çalışan kadın, iddia ettiği saldırının, bu alışveriş merkezinin ‘mağara’ kısmında fotoğraf çekerken gerçekleştiğini belirtti. Peri kadının şikayetinden sonra gözaltına alınan Jones, '14 yaşın üzerindeki bir kimseye karşı ahlaksız müessir fiil işlemekle' suçlanıyor. Yapılan araştırma sonucunca, Jones’un herhangi bir sabıka kaydının olmadığı anlaşıldı. Suçlamayı reddeden Noel Babanın, Noel Arifesi gününde mahkemeye çıkarılması bekleniyor.
  (GE/İD)