RUSYA'ya 8 yıl önce gelen, müziği ile Rusya, Ukrayna, İsrail ve Azerbaycan'da kendisinden söz ettiren, kendi yaptığı besteler ve Rus sanatçılarla düetler ile Rusya'da şöhreti yakalayan Adil Karaca, Moskova’da yayın yapan Vostok Fm’in ilk 20 listesinde 'Bomba' isimli şarkısı ile 4 haftadan bu yana zirvedeki yerini kimseye kaptırmadı.
Radyonun dinleyici oyları ile belirlediği listede, birçok dünya yıldızını geride bırakarak 4 hafta önce listenin zirvesine yerleşen Karaca, Rusya’daki yıldızını parlatmaya devam ediyor. Karaca’yı güzel Rus şarkıcı Vera Brezhneva 'Dobro Utro' şarkısı ile izlerken,  üçüncü sırada Armenchik feat. Francesca Ramirez 'Kiss me' şarkısı ile takip etti. Listede Sagdiana 'Molniya', Bahh Tee ve Ruki V Verkh 'Krılya' ilk beşi oluştururken bir başka Türk sanatçı Mustafa Sandal 'Tesir Altinda' şarkısı ile bir basamak gerileyerek 10'uncu sıraya, Rafet El Roman ise 'Leyla' parçası ile 5 basmak gerileyerek 20'nci sırada yer aldı.
Listede yer alan dünyaca ünlü yıldızlardan Wisin Ft. Ricky Martin& Jennifer Lopez 'Adrenalina' İle 8'inci sırada kendisine yer bulurken, Ahmed Chawki ft Pitbull 'Habibi I Love You' ile 16, Enrique Iglesias ft. Romeo Santos 'Loco' ile 17'nci sırada kendisine yer bulabildi.

SK(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)