"ÖLÜ SAYISI 14'E YÜKSELDİ"
Rusya'nın Volgograd şehrinde son 24 saatte meydana gelen 2 intihar saldırısında ölenlerin sayısının 32’ye ulaştığını yaralıların sayısının ise 100’ü aştığı belirtildi. Yılın son günlerini peş peşe patlamalarla geçiren Rusya’da son 24 saatte düzenlenen iki intihar saldırısında ölenlerin sayısı artmaya devam ediyor.
Rusya’nın Vologograd kenti üst üste düzenlenen intihar saldırıları ile adeta kana bulandı. Dün tren istasyonu girişindeki metal detektörden geçemeyeceğini anlayan intihar saldırganı kendisini girişte havaya uçururken patlamada 17 kişi ölürken, 40’a yakın kişi ise yaralanmıştı. Henüz bu patlamaların yarasını sarmaya çalışan şehir bu defa troleybüste meydana gelen ikinci saldırı ile sarsıldı ve bu saldırıda da 14 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi ise, yaralandı. 
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı yetkililerinin Rus Haber Ajansı Ria Novosti’ye yaptıkları açıklamada iki patlamada ölenlerin sayısı 32’ye ulaştığını yaralıların sayısının ise 100’ü aştığını belertti. Bu arada Rusya 24 TV kanalı muhabiri canlı yayında bugünkü patlamanın meydana geldiği troleybüsün dünkü patlamada yaralananların olduğu hastanenin önünden kalktığını ve bu patlamada ölen ve yaralananların dünkü saldırıdaki yaralıların akrabaları olabileceğini belirtti.