- ALMANYA'da faaliyet gösteren ışıklandırma şirketi Ontopx LED GmbH Uluslararası Düsseldorf Euro Shop Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.
Şirketin Türk Genel Müdürü Erol Ayar, ürünlerini Türkiye piyasasına sunabilmek için İstanbul'da ofis açacaklarını belirtti.
Ontopx LED GmbH'nın merkezi Franfurt'ta, pazarlama ofisi ise Duisburg'ta. Fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gören aydınlatma şirketi Ontopx'un standını Düsseldorf Başkonsolosu Alattin Temür de ziyaret etti.
Şirketin Genel Müdürü ve Türkiye Pazarlama Sorumlusu Erol Ayar'dan bilgi alan Başkonsolos Alattin Temür, "Almanya'da böyle Türk girişimcilerimizin başarıları bizleri sevindiriyor. İş sahasında yatırımları olan insanımızın her daim yanındayız" dedi.
BÜYÜK FİRMALARLA ÇALIŞIYORUZ
Erol Ayar ise şirket ve ürünleri hakkında şu bilgileri verdi:
"Alman Demir Yolları, Migros ve Metro gibi dev şirketlere ışıklandırma sistemi yapıyoruz. Tüm ürünlerimiz için 5 yıl garanti veriyoruz. LED sisteminde ürettiğimiz aydınlatma araçları, yüzde 70 tasarruf imkanı sunuyor. Oldukça uzun ömürlü lambalar üretiyoruz. Lambalar kaç saat yanarsa yansın ısınmıyor. Özellikle iş yerleri için istenilen her boy ve her çeşitten aydınlatma sistemini kurabiliyoruz. Şirketimizin ürünlerini Türkiye pazarına da taşıyabilmek için İstanbul- Şişli'de ofisimizi açarak hizmet vereceğiz."