ALMANYA'da 2000- 2007 yılları arasında 8 Türk, 1 Yunan, ve 1 polis memurunu öldüren Nasyonal Sosyalist Yeraltı Örgütü NSU üyelerinin yeni videosu ortaya çıktı. Çete üyeleri Beate Zschäpe, Uwe Mundlos ve Uwe Böhnhardt’ın Zwickau’da kaldıkları eve kendileri tarafından yerleştirilen 4 güvenlik kamerası kayıtlarında çete üyelerinin günlük hayatlarından kesitler yer alıyor.
Kayıtlarda çete lideri olduğu belirtilen Beate Zschape çöpleri atarken ve çamaşır asarken görülüyor. Uwe Mundlos ve Uwe Böhnhardt ise eve gelen misafirleri karşılıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarında çete üyelerinin kaldığı evi tutan ve resmi kiracı olarak gözüken Matthias D. adlı kişi de görülüyor. Matthias D., Münih’te görülen davada ifadeye çağrılmış ve Beate Zschäpe, Uwe Mundlos ve Uwe Böhnhardt’ın terör bağlantılarından haberdar olmadığını iddia etmişti. Ancak, Aralık 2012'de kaydedildiği belirtilen görüntülerde, Beate Zschäpe ile Matthias D. adlı kişi oldukça samimi ve sıcak bir görüntü sergiliyor.
Görüntülerde 4 Kasım 2011 tarihinde Uwe Mundlos ve Uwe Böhnhardt’ın intihar ettiği ve yürütülen soruşturma neticesinde NSU çetesinin deşifre edildiği karavan da görülüyor. 

FOTOĞRAFLI