EKRANDAKİ sevilen komedi-tiyatro şovu 'Güldür Güldür' Avrupa turnesi kapsamında Münih'teki sevenleri ile buluştu. Münih'in ünlü gösteri mekanlarından Herkulessaal'daki 'Güldür Güldür' tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.
'Gösteriyi Münih ve çevre kentlerin yanı sıra Avusturya'dan gelen yaklaşık 1000 kişi izledi. 'Güldür Güldür' ekibinin skeçlerini Türkiye'nin Münih Başkonsolusu Kadir Hidayet Eriş ve eşi Jülide Eriş de izledi. Günlük yaşamdaki olaylara farklı bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, davetlilerden tam puan aldı. Ekip, sahnede sevgililer günü, sağlık gibi konuları işledi. Ali Sunal seyirciler ile sık diyaloga girerek skeçin ana konusu hakkında görüş aldı. Güldür Güldür gösterisinin en renkli bölümünde ekipteki oyuncularköçek oyununu oynadı. Güldür Güldür komedi tiyatro şovunun Avrupa turnesinin Münih'teki  organizesini üstlenen Güzin Güvenç, "Güldür Güldür ekibini ve onların renkli gösterisini Münihliler ile buluşturduk" dedi.
Ekip Avrupa turnesi kapsamında 27 Şubat'ta Zürih Volkshaus, 1 Mart'ta Stuttgart'ta Liederhalle ve 2 Mart'ta Offenbach Capitol gösteri merkezinde sahneye çıkacak,