Meksika'nın Leon şehrinde ikamet eden Emmanuel Delani Valdez Bocanegra, dairesinin balkonunda insan kemikleri ve etlerinden oluşan kalıntılar bulundurduğu gerekçesiyle, kaçtığı başkent Meksiko'da tutuklandı. 26 yaşındaki Bocanegra'nın son kurbanının ise görüştüğü kız arkadaşı Francia Ruth Ibarra olduğu ortaya çıktı. Meksikalı genç kadın, ailesi, arkadaşları ve polis tarafından 3 Aralıktarihinden beri aranmaktaydı.
ÇÖPÇATAN UYGULAMASI TİNDER'DAN TANIŞIP BULUŞMUŞLAR
26 yaşındaki genç kadının Guanajuato Üniversitesi'ndeki dil merkezine gitmek için evden ayrıldığı esnada son kez olarak görüldüğü belirtildi. Francia'nın üniversiteden arkadaşları, genç kadının sosyal medya hesaplarını inceleyerek daha önce katil zanlısı Bocanegra ile çöpçatan uygulaması 'Tinder' üzerinden randevulaştığını ortaya çıkardı. Francia ve katil zanlısı gencin, arkadaşlık uygulaması üzerinden geçtiğimiz birkaç ay boyunca buluştukları belirlendi.

ZANLININ DAİRESİNDE BULUNAN İNSAN ETİ, KADINA AİT ÇIKTI
Bocanegra'nın genç kadını cinsel ilişki teklifini reddetmesi üzerine öldürdüğü iddia edildi. Genç kadının kayıp ilanlarını etrafta görünce paniğe kapılan katil zanlısı Bocanegra, cesetten kurtulmak için banyosunun küvetini asitle doldurarak Francia'nın cansız bedenini içine yerleştirdi. Polisler, genç kadının kemiklerinin bulunduğu poşetin yanında sodyum hidroksit ve hidroklorik asit kutuları buldu. Adli tıpta yapılan incelemede kemiklerin üzerinden çıkan yaklaşık 6 kilo kadar insan etinin, kayıp olduğu bildirilen 26 yaşındaki Francia'ya ait olduğu belirlendi. Zanlıyı takibe alan polisler, Leon şehrinden kaçan cinayetin baş şüphelisi Bocanegra'yı başkent Meksiko'da tutukladı.