İNGİLTERE Kraliyeti'nin en şık üyesi, Prens William ile eşi Cambridge Düşesi Kate'in 11 aylık oğulları Prens George oldu.
İngiltere'de internet üzerinden yapılan bir ankette en iyi giyinen Kraliyet üyesi henüz 1 yaşını bile doldurmayan Prens George birinci geldi. Böylece küçük Prens, annesi Kate Middleton ile büyük büyükannesi Kraliçe 2. Elizabeth'in geride bıraktı.
Çocuk giyim markası My1stYears.com internet sitesinin internette alışveriş yapan 600 kişiye İngiltere Kraliyeti'nin en iyi giyinen üyesini sorduğu ankette, geçtiğimiz günlerde ilk adımları fotoğraflanan 11 aylık Prens George, oyların yüzde 23'ünü aldı.
Oğlunun gerisinde kalan Kate Middleton ile yüzde 21 oyla ikinci sıraya yerleşti. Listede Kraliçe 2. Elizabeth yüzde 18'lik oyla üçüncü sırada yer alırken Prenses Beatrice yüzde 12 ile dördüncü sırada Kraliyet'in dördüncü veliahtı Prens Harry ise dokuzuncu sıraya girebildi.
Yedinci ve sekizinci sırada ise Prens William ile Prens Charles'ın eşi Camille yer aldı. Ankette oy verenler Prens George'un tarzını oldukça modern bir yandan geleneksel ve tarz sahibi olduğununu söyledi.
Anketi düzenleyen My1stYears.com internet sitesinin sözcüsü ise Prens George'un listenin en başında olmasına şaşırdıklarını dile getirerek bundan önce "Kate etkisini görmüştük şimdi ise son birkaç ay içince giydikleri çok kısa bir sürede satılan George'un etkisine şahit oluyoruz" diye konuştu.