KOSOVA'nın Prizren kentinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen NGOM Uluslar arası Müzik Festivali'ne dünyanın birçok ülkesinden müzik grubu katılıyor.
Prizren’in ev sahipliğinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası NGOM Müzik Festivali'ne ilgi bu yıl da arttı. Kosova'da 'Festivaller kenti' olarak kabul edilen Prizren'de düzenlenen festivalde dünyanın değişik ülkelerinden müzik grupları sahneye çıkıyor. Olumsuz hava koşullarına rağmen festivale ilgi beklenenden büyük oldu. Türkiye'den gelen bir grup genç müziksever de, Kosova'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Prizren'in değişik bölgelerinde kurulan sahnelerde müzik grupları sahneye çıkacak.
Kosova'nın yanı sıra Balkanlar'ın ve diğer ülkelerin müzik gruplarının katıldığı festivale Kosovalılar'ın yanı sıra diğer ülkelerinden gelen müzikseverler yoğun ilgi gösteriyor. 4 gün sürecek festivalde, dünyanın birçok ülkesinden 18 müzik grubu sahne alacak. Festivale; Kosova yanı sıra Türkiye, Hollanda, Arnavutluk, Bosna- Hersek, Bulgaristan, Sırbistan, Finlandiya ve ABD'den müzik grupları katılıyor. 4 yıldan bu yana yapılan festivale her yıl daha da ilginin arttığı belirtildi.