ALMANYA'nın Essen kentinde sahne alan Karsu Dönmez, şarkılarıyla salonu dolduran dinleyicileri büyüledi.

Müzik piyasasında hızla ünlenen Karsu Dönmez, Essen'in tanınmış mekanlarından Katakomben Tiyatrosu'nda müzikseverlerin karşısına çıktı. Piyano ve orkestrası eşliğinde şarkılarını seslendiren Karsu Dönmez, sahnede neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Dinleyiciler arasında bulunan çok sayıda Alman da vardı. Sanatçı bu yüzden, sahnedeki konuşmalarını Türkçe'nin yanı sıra İngilizce olarak da yaptı. Sanatçı, Türkiye'den övgüyle söz etti ve konserlerinden büyük keyif aldığını belirtti. Sezen Aksu'nun “Hadi bakalım” şarkısını da seslendiren Karsu Dönmez, sahne performansıyla izleyicilerden bol bol alkış aldı.

ÜNLÜ SESLERİ DE UNUTMADI

Yaşamını yitiren Türkiye'nin ünlü seslerini de unutmayan Karsu Dönmez, Kazım Koyuncu, Neşet Ertaş ve Barış Manço'dan eserler seslendirdi. Kazım Koyuncu'yu “Hiç mi düşünmedin sen?”, Neşet Ertaş'ı “Neredesin sen?” eserleriyle hatırlattı. Karsu Dönmez, Barış Manço'nun “Domates, biber, patlıcan” şarkısını ise üzerinde domates, biber ve patlıcan baskısı bulunan tişörtüyle seslendirdi.

Essen'de hayranlarına unutamayacakları bir konser veren Karsu Dönmez, iki saatlik konserin sonunda alkışlarla uğurlandı.

TE(SSA)