Faruk ZABCI, () - İNGİLİZ gazeteleri, İrlanda baskılarının birinci sayfa manşet haberlerinde, Floransa'da cumartesi günü evlenen Kim Kardashian (33)- Kanye West (36) çiftinin balayını geçirmek için gizlice İrlanda'nın Cork şehrine uçtuklarını ve evliliklerinin ilk günlerini İrlanda topraklarında geçireceklerini bildirdi.
Süperyıldızların çok gizli tuttukları balayılarında Cork ve Kerry şehirlerinde dinleneceklerini yazan The Sun, 'Kimye Krallığı' manşetli haberinde Kimye adıyla tanınan çiftin oda fiyatı geceliği beş yıldızlı Castlemartyr Oteli'nde 5 gün kalacaklarını ileri sürdü. Süperyıldızların pazar günü saat 15.00'den biraz önce İtalya'nın Floransa şehrinden özel uçakla geldikleri ve uçakta kendilerinden başka yolcu olmadığına dikkat çeken The Sun, bebekleri North'un yanlarında olmadığına dikkat çekti. 11 aylık bebeğin Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner'e bırakıldığı öğrenildi.
Irish Daily Mirror, 'Yeni evlenen Kardashian ve Kanye'nin Cork balayı' başlıklı haberinde, çiftin özel jetlerinin saat 15.00'de Cork Havalimanı'na indiğine ve para saçmayı seven çiftin İrlanda'nın en lüks yerini seçtiklerinie, tuttukları Presidential Kral Odası'nın geceliğinin 2,750 Euro olduğuna dikkat çekildi. Irish Daily Mail, inanabilir misiniz? anlamına gerlen 'Kanye inanabilir misin?' manşetli haberindeKim Kardashian ve Kanye West'in balayı için Cork'da olduklarını yazarken yeni evlenen çiftin Castlemartyr'in kral ve kraliçesi olduklarını belirtti. Irish Daily Star Manşet haberinde jetle Cork'a gelen Kanye ve Kim'in İrlanda'nın en lüks yerde 5 gün geçireceklerini vurguladı.

FZ(SS) (FOTOĞRAFLI)