IŞİDSuriye'nin Halep kentinde bulunan bazı bölgelerde öldürdüğü muhaliflere ait cesetlerin görüntülerini yayınladı. Yayınlanan görüntülerden birinde IŞİD mensuplarının muhalif savaşçılardan birinin cesedini köpeklere yedirdiği, resmin üzerine ise "Hatta demesinler Hilafet toprağında köpekler aç kalmış" diye not geçtiği görülüyor.

Suriye'de faaliyet gösteren Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) Halep kentinde muhalif gruplara yönelik gerçekleştirdiği operasyon sonrasını gösteren görüntüleri yayınlandı.

IŞİD'in Halep vilayeti adlı medya organından yayınladığı görüntülerde, muhalif gruplara ait bazı şavaşçıların başının kesildiği, bazılarının kafasından vurulduğu veya parçalanarak öldüğü görülüyor.

Yayınlanan görüntülerde ki notlara göre, 
Sahveci mürtedler başlığı kullanıldığı bir resimde,muhalif savaşçının cesedi üzerinde köpekler olduğu resimde ki notta ise "Hatta demesinler Hilafet toprağında köpekler aç kalmış" ibaresi geçiyor.

Suriye’de muhalif gruplar ile Irak ve Şam İslam Devleti arasında sıklıkla çatışmalar yaşanırken, bu operasyonlarda her iki tarafında ağır kayıplar verdiği biliniyor.