İNGİLTERE’nin en seçkin televizyon ödülleri kabul edilen Ulusal Televizyon Ödülleri törenine katılan yıldızlar, Türk modacı Zeynep Kartal’ın tasarımlarını giydi.
İngiltere’de dün akşam düzenlenen Ulusal Televizyon Ödülleri 2014 (National TV Awards) törenine katılan İngiltere’nin popüler dizilerinin oyuncuları Manchester’da yaşayan modacı Zeynep Kartal’ın kostümleri ile kırmızı halıda poz verdi. Ülkenin en çok izlenen ve en eski dizisi Coronation Street oyuncusu Kym Marsh, popüler gençlik dizisi Hollyoaks’un oyuncuları Nikki Sanderson ve Sophie Austin ile Emmerdale dizisinin yıldızı Charley Webb, dün akşam O2 Arena’da düzenlenen ödül gecesine Türk modacının tasarımları ile geldi. Şıklıkları ile dikkat çeken güzeller uzun süre kırmızı halıda poz verdi, hayranları ile fotoğraf çektirdi.
Başarılı Türk modacı bir süre önce de Hollyoaks dizisinin oyuncularını giydirdiği özel bir defilede ilk koleksiyonunu tanıtmıştı. Ödül töreninde 1960 yılından beri İngiliz televizyonlarında gösterilen Coronation Street dizisi en iyi dram ödülünün sahibi oldu. En iyi dram performansı ödülü ise yine aynı dizide oynayan Julie Hesmondhalgh’a gitti. Genel halk oyları ile seçilen İngiltere’nin en saygın televizyon ödülleri yarışması, İngiliz televizyonlarda en çok sevilen ve izlenilen program ve kişileri belirliyor. Ulusal Televizyon Ödülleri 1995 yılından bu yana düzenleniyor.