FRANSA Cumhurbaşkanı François Hollande’nin motosikletle yeni sevgilisine yaptığı kaçamak ziyaretler Avrupa’da yeni bir reklama konu oldu.
Avrupa genelinde kiralık araba hizmeti veren ‘Sixt’ şirketi yeni reklamında Cumhurbaşkanı Hollande’ye atıfta bulunup, 'Sayın başkan bir dahaki sefere motosikletten vazgeçin, şirketimizin arabaları renkli, koyu camlarla donatılmıştır' yazdı. Sixt şirketi güvenceli, günlüğü 22 Euro’ya Fransa’da araba kiralıyoruz reklamları haberlere konu olmaya da başladı. Reklam her yerde büyük ilgi gördü. Araba kiralama şirketi ‘Sixt’ bununla da kalmayıp reklamında Elysee sarayından, yeni sevgilisinin oturduğu adresin güzergahını çizip, 'Bu yolculuğun maliyeti sadece 5 Euro' diye yazdı. Sixt şirketi reklam kampanyasında 'Sır saklamanın fiyatı bu kadar ucuz olabilir' diye ekledi.
Fransız magazin dergisi Closer’in ortaya çıkardığı aşk kaçamağı Cumhurbaşkanı François Hollande ile yeni sevgilisi aktris Julie Gayet arasında ilişkilerin devam etmesi ülkede en çok konuşulan konular arasında halen gündemi meşgul ediyor.

LG(SS)