ROMA'ya transfer olan eski Chelsea'li ünlü futbolcu 33 yaşındaki Ashley Cole'un boşandığı şarkıcı eşi Cheryl Cole, 3 aydan bu yana ilişkisi bulunan Fransız sevgilisi ile cennet adası olarak bilinen Mustique'in Macaroni plajında gizlice evlendi.
Özel haberi 'Cheryl Evlendi' manşetiyle birinci sayfadan veren The Sun, X-factor yıldızı, 31 yaşındaki Cheryl Cole ile 33 yaşındaki Jean-Bernard Fernandez-Versini'nin birlikte romantik 3 ay geçirdikten sonra dünya evine girdiklerini yazdı. Nikahlarının sadece 4 konuk tarafından izlendiğine dikkat çeken The Sun'ın haberine göre Cheryl Cole, Instagram'a evlilik yüzüğünün resmini koyarken "Çok mutluyuz" diye yazdı. Cole'un şimdi Fernandez-Versini olduğu vurgulanan haberde, Geordie Güzeli'nin yanındaki 4 kişiden 2'sinin annesi Joan ile sadık özel asistanı Lily olduğu ifade edildi.
Playboy eşi ile çok mutlu görünen Ashley Cole'un bir zamanlar çok kıskandığı eski eşi Ashley Cole'u unuttuğu farkedildi. Cheryl Cole'un yakınları “Cheryl yeni bir hayata başlamaya hazır. Tekrar şarkı söylemeye başlayacak ve X-factor programına dönecek. Yeni kocası ona aşık ve onu kıracak birşey yapmaz. Cheryl'in Ashley Cole ile geçirdiği karanlık günleri geride kaldı" diye konuştukları yazıldı.
Jean- Bernard'in Cheryl Cole'un kendisini aldatan kocası Ashley Cole'dan 2010 yılında ayrıldıktan sonra hayatına giren üçüncü erkek olduğu vurgulandı.
 

FOTOĞRAFLI