İSVİÇRE’de Cenevre Hava Limanı fuar alanında düzenlenen Turizm fuarına 3 Türk firma katıldı. THY, Sunorient Tours ve Byzance seyahat acentelerinin katıldığı fuarın amacı Turizmi desteklemek, erken razervasyonlarda elde edilecek ucuz fiyat ve çeşitli alternatifleri müşterilere sunmak olarak açıklandı.
Sunorient Tours Genel müdürü Yücel Körpe, çeşitli tatil yerlerinden bütçelerine uygun yerleri ve ona göre tarihleri sunmak istediklerini, Türkiye'nin geçen yıl olduğu gibi turizm beldelerinin yine revaçta olduğunu belirtirken "Bu yıl İsviçre'den Türkiye'ye daha çok turist göndermeyi planlıyoruz" dedi.
Cenevre THY Pazarlama Müdürü Celil Yılmaz da, bu yıl rezervasyonların daha doyurucu olduğunu her hangi bir iptal konusunun olmadığını ifade ederken yolcuların rezervasyonlarını gidiş tarihlerinden çok daha evvel almaları durumunda çok uygun fiyatlar elde edeceklerini vurguladı. Byzance Turizm acentesi da bu yıl rezervasyonların iyi gittiğini belirtirken Ege sahillerindeki tatil merkezlerinin daha çok revaçta olduğunu söyledi. Dün saat 08.00'de başlayan fuar dün saat 18.00’de sona erdi.

ZA(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)