CENEVRE THY Müdürü Şükrü Nemen'in İstanbul merkeze dönmesi ardından yerine Dubai Müdürü Ayşe Mısırlı Mirza atandı. Yeni görevine başlayan Mirza 1998 yılından beri Türk Hava Yolarının çeşitli kademelerde görev yaptığını şimdi de Cenevre Müdürlüğü’ne tayin edildiğini ifade etti.
Cenevre piyasasının 'doymuş bir yer' olduğunu ifade eden Mirza, buraya yeni yerler ilave edilmesinin gerektiğini söyledi. Dubai'ye oranla Cenevre'nin daha sakin olduğunu söyleyen Mirza, şöyle konuştu:
"Birleşmiş Milletlerin burada bulunması sebebiyle ve Cenevre'nin çok uluslu ticaret merkezlerinin burada bulunması buranın önemini arttırmaktadır. Müşterilerimize gereken ilgiyi göstermek ve onlara en iyi servisi vermek, onları memnun etmek tek amacımdır, bu arada şunu da belirtmek isterim ki kapımız ve kapım herkese açıktır, onlara gereken bilgileri vermek ve gereken kolaylığı sağlamak benim tek amacımdır, başarılı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu arada THY'nin tertip ettiği Avrupa Golf turnuvasının ilk ayağı Cenevre'den başlıyor onu da tertip etmek bana düştü bu da beni ayrıca memnun etti."

ZA(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)