Cani Anne, Kızının Tecavüz Edilip Öldürülmesini İzlemekle Yetinmiş
Sapık ruhlu Michelle Martens adlı kadın, online randevu sitesi 'Plenty of Fish'ten tanıştığı Fabian Gonzales adlı adamı ve onun kuzeni Jessica Kelley'i evine davet etmişti. Martens'in 10 yaşındaki kızı Victoria'nın parçalanmış cesedi daha sonra Amerika'nınNew Mexico eyaletinde bulunan bir apartman dairesinde bulunmuştu. Tüyler ürperten cinayet davasının duruşmasında kan donduran detaylar gün yüzüne çıktı.
ENGELLEMEK İÇİN HİÇBİR ŞEY YAPMADI
Anne Martens'in evine davet ettiği Gonzales ve kuzeninin 10 yaşında Victoria'ya önce 'meth' adlı uyuşturucu madde verdiği ardından üç kere tecavüz ettiği ortaya çıktı. Kızına tecavüz edildiği sırada anne Martens'in olayı izlediği ve engellemek için hiçbir şey yapmadığı hatta tecavüzün ardından yaklaşık 20 dakika sonra Fabian Gonzales ile cinsel ilişkiye girdiği mahkeme tutanaklarına yansıdı. Kahredici bir detay olarak ayrıca, 10 yaşındaki Victoria'nın onuncu doğum gününün bir gün sonrasında vahşice cinayete kurban gittiği belirlendi.

VÜCUDU PARÇALARA AYRILDI
Küçük Victoria tecavüz edilip öldürüldükten sonra vücudu parçalara ayrıldığı tespit edildi. Zanlılardan Gonzales ile Kelley duruşma salonunda bir battaniyeye sardıkları küçük kızın cesedini yakmakla suçlandı. Cani annenin de aralarında bulunduğu üç zanlı çocuğun ölümü ile suçlandı.