BİR süre önce oyuncu Burak Özçivit ile yollarını ayıran sosyetik güzel Ceylan Çapa, tatil yaptığı izmir'in Çeşme İlçesi'nde 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin bir başka oyuncusu, şehzade rolündeki Engin Öztürk ile eğlendi.
Bir ay önce Burak Özçivit'ten ayrılan sosyetik güzel Ceylan Çapa, tatil yaptığı Çeşme'de yeni aşkını buldu. Aya Yorgi Koyu'nda bulunan Marrakech Beach Club'da gece boyunca Ceylan Çapa ile Engin Öztürk samimi eğlendi. İkiliye oyuncu arkadaşları Aras Bulut İynemli ve Sarp Akkaya ile Lal Denizli'nin de aralarında yer aldığı arkadaşları eşlik etti. Mekan içinde birbirlerine yakınlaşan ikili eğlendi. Basın mensuplarına yakalanmamak için uğraşan ikiliden Ceylan Çapa, sabah sabaha karşı mekandan üzerinde havlusuyla, bir zodyak botla denizden ayrılırken, Engin Öztürk mekanı ön kapıdan terk etti.
Muhteşem Yüzyıl televizyon dizisinden Engin Öztürk ile rol arkadaşı Burak Özçivit'in bu durumu nasıl karşılayacağı merak konusu olurken, gazetecileri karşısında gören Sarp Akkaya ise “Bu ne lan bu saatte. Sizin işiniz gücünüz yok mu" diye konuştu. Akkaya'yı arkadaşı Aras Bulut İynemli susturdu.

FOTOĞRAFLI