Ender DURUEL - BELÇİKA / ) -  Brüksel’den İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına THY’nin direk uçuş seferi dün yapılan törenle başladı. Brüksel havaalanında düzenlenen tören THY genel Müdürü Temel Kotil, Brüksel Zawentem Airport Ceosu Anrnaud Feist, Sabiha Gökçen Havaalanı CEO’su Gökhan Buğday’ın katılımıyla gerçekleşti.



Brüksel, Sabiha Gökçen Havaalanı ilk seferinin açılış konuşmasını THY Genel Müdürü Temel Kotil, Brüksel Zawentem Airport CEO’su Anrnaud Feist, Sabiha Gökcen Havalanı CEO’su Gökhan Buğday yaptı.



Düzenlenen törende Türk mutfağından lezzetler katılanlara ikram edildi, ilk sefer için hazırlanan pasta kesildi ve servis edildi.



Brüksel, Sabiha Gökçen Havaalanı ilk seferinin açılış konuşmasından sonra THY genel Müdürü Temel Kotil, Brüksel Zawentem Airport CEO’su Anrnaud Feist, Sabiha Gökcen Havalanı CEO’su Gökhan Buğday’a birer hediye takdim etti. Brüksel Zawentem Airport CEO’su Anrnaud Feist de kendilerine birer hediye takdim etti.



Programdan sonra açıklama yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil “Hayırlı olsun, bugün Brüksel’den Sabiha Gökçen’e ilk uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz, haftanın her günü uçacağımız bir sefer bu. İnşallah daha sonra ikiye, üçe çıkacak bu. Bildiğiniz gibi İstanbul Atatürk havaalanına beş uçuşumuz vardı, altıncısı geliyor buraya. Sabiha Gökçen de başarılı bir havaalanı, bu akşam buradan adeta başka bir İstanbul’a uçmuş olacağız. Belçikalıların ilgisi bizi çok sevindirdi” dedi.



THY Genel müdürü Temel Kotil bütün yolculara hayırlı yolculuklar diledikten sonra uçağa geçildi.

ED (AÖ)