AVRUPA turnesine çıkan stand-up sanatçısı Atalay Demirci, Fransa'nın Strasbourg kentinde 2 saat kaldığı sahnede 700’e yakın izleyiciyi kahkahalara boğdu.
Demirci, 'Palais de la Musique Salonu'nda Türk insanın farklı yaşam tarzlarından örnekleri mizahi anlatması beğeni topladı. Atalay Demirci'nin Ankara’da başından geçen olaylar, televizyon dizileri, yarışma ve izdivaç programlarında yaşananlara mizahi eleştirisi salondakileri güldürdü. Atalay Demirci, Türkiye’de olanları eleştirirken Avrupa’dan örnekler verdi. Demirci bir esprisinde, şöyle dedi:
"Avrupa’da 'Acil Servis' diye bir dizi var. Bu diziyi Türkiye’ye neden getirmiyorlar biliyor musunuz? Çünkü bizde ambulans gelmiyor."
Televizyon reklamlarında yapılan yanlışlıklara dikkat çeken sanatçı, pazarcıların halkla diyalogu, uçak seyahatlerinde olanları, sosyal medyadaki paylaşım siteleri, akıllı telefonlar ve kadın- erkek ilişkileri üzerine de espriler yaptı. Gösteri süresince sanatçının teknik ekibi, cep telefonuyla görüntü alan izleyicilerin üzerine daire şeklinde lazer ışığı tuttu. Teknik ekibin bu davranışı salonda zaman zaman rahatsızlık yarattı. Işık gücü az olsa da Avrupa’da kapalı alanda ve özellikle kültürel faaliyetlerin yapıldığı salonlarda izleyenlerin üzerine lazer ışığı tutulmasının yasak olduğu belirtildi. Lazer ışığının gözlerinde bozukluk olanları daha fazla rahatsız ettiği ifade edildi.