MEKSİKA’nın Yucatan eyaletine bağlı Merida kentinde bir polis güpegündüz aracının arkasında kadınla oral seks yaparken görüntülendi. Polis video görüntünün internete sızmasından sonra derhal meslekten atıldı.
La Vanguardia gazetesinin haberine göre video görüntüler, 31 yaşındaki David Raymundo Vazquez Ucan adlı polisin Yucatan Eyalet Polisi’ne ait kamyoneti yol kenarına çekmesiyle başlıyor. O sırada bir kadın yolun karşısından kamyonetin arkasına gidiyor. David Raymundo Vazquez Ucan da aracından inip kamyonetin arkasına giderken, Vasquez’in devriye arkadaşı Benjamin Gaspar Sanchez direksiyon başında bekliyor. Polis Vasquez ve kadın önce gülüşüp öpüştükten sonra Vasquez dizlerinin üzerine çömelerek kadına oral seks yapıyor.
Görüntülerde daha sonra kadının çömelerek oral seks yaptığı ve bu sırada polis Vasquez kemerini ve silahını çıkarıp kamyonetin üzerine bıraktığı görülüyor. 23 Ekim’de, yani sadece bir hafta önce kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından çekilen görüntülerin internette yayınlanmasından sonra, Yucatan Emniyet Müdürlüğü aracın üzerindeki açıkça görülen 2037 kimlik numarasından Vasquez’i kolayca tespit etti.
Vasquez’in rütbeleri sırtlarını dönen meslekdaşlarının önünde sökülerek meslekten atıldı.