Akşam'dan Emre Öztürk'ün haberine göre; FETÖ, ABD’deki en büyük hava üslerinden olan Nevada Eyaleti’ndeki Nellis Hava Üssü’nde 1 Temmuz’da okul açtı.
Coral Academy Of Science Las Vegas (Las Vegas Coral Bilim Akademisi) bünyesinde bulunan yeni okulun açılışına tesiste bulunan 99’uncu Misyon Destek Hava Grubu komutanı Albay William Norton ve yardımcısı Astsubay Kıdemli Üstçavuş William Arcuri ile Coral Academy Müdürü Ercan Aydoğdu katıldı. 1 Temmuz'da törenle açılan okulda dün eğitim başladı.
Manşetten vermişti
Okulun anahtarını Albay Norton’a veren okul müdürü Ercan Aydoğdu dünyanın gözünün içine baka baka sırıtarak poz verdi! Akşam, FETÖ’nün ABD’deki askeri üslere Charter okullar vasıtasıyla sızdığını manşetten duyurmuştu. Haberde en büyük hava üslerinden biri olan Davis Monthan’da bir FETÖ okulunun bulunduğu Nellis için de müzakerelerin sürdüğü ifade edilmişti.
Erbil üniversiteleri mercek altında
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi  Yüksek Öğrenim Bakanlığı Sözcüsü Abbas Ekrem, FETÖ’ye ait Erbil  kentindeki Ishik Üniversitesi hakkında inceleme başlatılması için komisyon kurulduğunu duyurdu. Ekrem, "Üniversiteye 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında yeni öğrencilerin alınıp alınmaması ve mevcut  öğrencilerin durumu masaya yatırılacak" diye konuştu.