KÖLN'de düzenlenen 'Top Model Germany Yarışması'nı Alina Moch kazanırken, Türk aday Bahar Alitovski, Miss Style özel ödülüne layık görüldü.
Köln kentinde düzenlenen Top Model Germany 2014 Yarışması'na Osnabrück'den katılan 25 yaşındaki Alina Moch birinciliği kazandı. Yarışmada ikinciliği Düsseldorf'dan katılan 27 yaşındaki Francis Lee-Chen, üçüncülüğü Aachen'dan katılan 19 yaşındaki Alina Gabriel kazanırken Türk kökenli, 22 yaşındaki Bahar Alitovski, 'Miss Style Özel Ödülü'ne layık görüldü. Yarışmada Best Body özel ödülünü ise Frickenhausen'dan katılan 23 yaşındaki Irene Manthei kazandı.
"MISIR'A GİDECEK"
'Diamonds Diskotek'te düzenlenen ve 18 genç kızın katıldığı yarışmada Alina Moch Almanya'nın en iyi top modeli unvanının yanı sıra Mısır'da düzenlenecek 'Top Model of The World yarışmasında Almanya'yı temsil etme hakkı kazandı. Türk işadamı Yahya Fırat'ın diskoteğinde düzenlenen yarışmanın ana sponsorluğunu ise Emmi-Nail firmasının sahibi Türk iş adamı Bülent Emekçi üstlendi.
"ÇOK MUTLU OLDUM"
'Miss Style' ödülüne layık görülen Bahar Alitovski, şöyle konuştu:
"Çok heyecanlı, çok mutluyum. Buraya kadar gelmek benim için büyük bir başarı. Gelecekteki amacım Türkiye'de de başarılı işlere imza atmak. Yarışmanın başında çok heyecanlıydım ama bu yarışma bana büyük bir tecrübe kazandırdı."
"HAKEDEN KAZANDI"
Yarışmanın sponsoru ve aynı zamanda jüri üyesi işadamı Bülent Emekçi ise, "Yarışmada birbirinden güzel 18 genç kız vardı. İçlerinden birini seçmek zordu ama hak edenin kazandığını düşünüyorum" diye konuştu. İşadamı Yahya Fırat da başarının sırrının çok çalışmak olduğunu belirterek, gelecekte daha büyük işlere imza atacaklarını söyledi. 

MZ(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)