ALMANYA'nın Karlsruhe kenti yakınlarındaki Ettlingen kasabasında Pazar akşamı, meydana gelen kazada ölen 3 Türk'ten Ferhat Küçükoğlu toprağa verildi. Kazada ölen diğer Türkler; Haydar Kocaman ve Abdulhamid Karlıdağ'ın cenazeleri Trabzon'da toprağa verilmek üzere Stuttgart'tan THY'nin İstanbul aktarmalı uçağı ile gönderildi.
Ferhat Küçükoğlu için Pforzheim'da tekrar cenaze namazı kılındı. Namazdan önce Ferhat Küçükoğlu'nun çalıştığı Rasttat'taki Mercedes firması temsilcisi Hans Dieter konuşma yaptı. Dieter konuşmasında "Çok çalışkan, iyi bir insandı onu unutmayacağız" dedi. 3 Türk gencih ölüm haberini alan dostları ve arkadaşları Pforzheim Müslüman Mezarlığı'na akın etti. Giresunlu olan 27 yaşındaki Ferhat Küçükoğlu'nun bir erkek kardeşi olduğu; Rasttat Mersedes firmasında usta olarak çalıştığı kaydedildi. Sözlü olan Ferhat Küçükoğlu'nun çocukluk arkadaşı Abdulhamid Karlıdağ ile ile bacanak olacağı önümüzdeki yaz aylarında nişan yapmaya hazırlığı yaptığı belirtildi.
DİTİB Pforzheim Fatih Camii din görevlisi Harun Demirel kıldırdığı cenaze namazına 300 kişi katıldı. Küçükoğlu'nun cenazesi önce arabayla daha sonra da omuzlara alınarak tekbir ve dualarla Pforzheim Şehir Mezarlığı'nda bulunan Müslüman Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazeye katılanlar gözyaşlarını tutamadı.