ALMANYA'da düzenlen bir kitap fuarında imza gününe katılan 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun ünlü oyuncularından Kenan Çoban (Abdülhey), hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. 
Kurtlar Vadisi Pusu'da Abdülhey'i canlandıran Kenan Çoban, Duisburg yakınlarında bulunan Rheinberg kasabasında 13üncüsü düzenlenen Astec Kitap Fuarı'na imza gününe katıldı. Kurtlar Vadisi'nin senaristlerinden Mustafa Çevik ile birlikte fuara katılan Kenan Çoban, fuar alanına kurulan stanları ziyareti sırasında, hayranlarının yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı. Kurtlar vadisi'nin tutkunları tarafından fuarda satın alınan Mustafa çevik'in yazdığı 'Hükümdar ve Zamanın Oğlu' adlı kitabı da yazarla birlikte imzalayan Kenan Çoban, hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı.
İZLEYİCİ KURTLAR VADİSİ'NİN BİTMESİNİ İSTEMİYOR
"Almanya'da takipcilerimiz tarafından yoğun ilgiyle karşılaştık ve buda bizi çok sevindirdi" diyen ünlü oyuncu Kenan Çoban, Almanya gibi bir yerde Türkler'in Türkçe kitap okuma alışkanlıklarını görünce, mutlu olduklarını hep beraber güzel vakit geçirdiklerini söyledi. Çoban, Kurtlar Vadisi oyuncularının yoğun ilgi görmesiyle ilgili bir soru üzerine dizinin büyük bir proje ve büyük bir prodüksiyon olduğunu belirterek, "Geçmişte de Kurtlar Vadisi Irak'ın galasında, yoğun kalabalık ve sevgi gösterisini Almanya'da yaşamıştık. Yıllar geçmesine rağmen aynı sevginin eksiksiz devam etmesi görmek, beni çok mutlu etti. Kurtlar Vadisi Projesi'nin içinde olmak bize devamı da izleyiciye mutluluk veriyor. İzleyicilerin Kurtlar Vadisi'nin bitmesini istemediklerine dair tepkilerini alıyoruz, bu da sevindirici" diye konuştu.
Kenan Çoban, Avrupa'da yaşayan Türkler için de olabilecek film projesinde, severek görev alabileceğini belirtti.
  KUR