AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Münih’te konuşma yaparken Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili pankart açan grup tartaklandı.
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) Münih’te bir caminin toplantı salonunda düzenlediği konferansta konuşma yaparken protesto edildi. Özdağ’ın konuşması sırasında, '25 Mart 2009’da ne oldu? Muhsin Başkan unutuldu mu?' yazılı pankart açan grup salondakilerce tartaklandı. Pankartı yırtan görevlilerle protestocular arasındaki arbedeyi Selçuk Özdağ önledi.
Her iki tarafı sakinleştiren milletvekili Özdağ, Münih Alperen Ocaklarından olduklarını belirten göstericileri kendisini dinlemeye davet etti. Özdağ, göstericilerin Muhsin Yazıcıoğlu konusundaki ithamlarını yanıtlarken, şöyle konuştu:
"Ebedi davalar, fani şahıslar üzerine inşa edilmez, insanlar ölür, davaları yaşar. Muhsin Yazıcıoğlu öldürülmüşse, elbet bir gün çıkar, Kennedy’nin katili çıktı mı? Çıkmadı hala. Amerikalılar biliyorlar ki Kenndy öldürüldü. Bütün Türkiye biliyor ki: Muhsin Yazıcıoğlu öldürüldü. Ergenekonvari yapılar öldürdü. Yazıcığlu’nun oyları sadece yüzde1,5 idi ama büyük hayalleri vardı ve onun hayallerini şimdi Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştiriyor."
"MİLYARLARI DAĞITTIM"
Selçuk Özdağ konuşmasına şöyle devam etti:
"Ben Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu Müdürü’ydüm. Milyarları, trilyonları Nurculara, Süleymancılara, Nakşibendilere, Milli Görüşçülere, Ülkücülere dağıttım. Korkmadım, çekinmedim. Ülkeye Humeyni gibi gelmek istersen müsaade etmem. Almanya’daki Hitler gibi olmak istersen müsaade etmem. Saddam olmak istersen müsaade etmem. Siyasetçi isen, eğer devleti yönetmek istiyorsan, gelir parti kurarsın. Beni tehdit etmeye kalkma."

Aİ(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)