ABD Başkanı Barack Obama ile ünlü şarkıcı Beyonce arasında bir ilişki olduğu iddiası ABD kamuoyunun gündemine oturdu.

İtalyan paparazzi-fotoğrafçı Pascal Rostain'in bir dergi ve radyoya verdiği röportajda dile getirdiği, "Amerika'nın gündeminde çok önemli bir konu var. Başkan Barack Obama ile Şarkıcı Beyonce'nin yaşadığı aşk ilişkisi. Washington Post gazetesi bile Obama-Beyonce kaçamak ilişkisini Salı günü manşetine taşıyacak. Magazin gazeteleri demiyorum Washington Post diyorum" iddiası bir anda ülke gündemine oturdu. Sosyal medyada iddialara ilişkin görüş açıklayan Amerikalılar, iddiayı 'inanılması güç ve gülünç' olarak yorumladı.

Geçtiğimiz günlerde de, İngiliz film oyuncusu Elizabeth Hurley'in eski sevgilisi Tom Seizemore, Hurley'in o dönem ABD Başkanı olan Bill Clinton ile ilişki yaşadığını öne sürmüş, daha sonra da bu konuda yalan söylediğini itiraf etmişti.

Seizemore, 1998 yılında, Türkiye'de 'Er Ryan'ı Kurtarmak' (Saving Private Ryan) adıyla gösterime giren filmin Beyaz Saray'da yapılan çekimleri sırasında, ABD eski başkanlarından Bill Clinton'ın kendisine 'Ben Başkomutanım. Onu bana ayarla' diyerek kendisinden Elizabeth Hurley'in telefon numarasını istediğini, Clinton'ın ısrarı üzerine telefon numarasını verdiğini, o dönem ABD Başkanı olan Clinton'ın, Elizabeth Hurley'i telefonla arayıp, kendisini almak için özel uçağını gönderdiğini ve ikilinin bir yıl boyunca ilişki yaşadığını öne sürmüştü. "Elizabeth'e sordum, 'onunla yatmak nasıl bir şey, Hillary sorun çıkarmadı mı?' diye. O da bana, Hayır, ayrı yataklarda yatıyorlar zaten" diyerek iddiasını sürdüren Seizemore daha sonra yaptığı açıklamada ise yayınladığı ses kayıtlarını hatırlamadığını ve o dönem yüksek dozda uyuşturucu kullandığını belirtmişti.

NA(BY/SSA)