40 Yaşındaki Sapık 12 Yaşındaki Kızla Evlendi! Yalanı Hastanede Patladı
Çin'de 40 yaşındaki sapık koca hamile olan 12 yaşındaki eşini hastaneye götürdü. Sapık koca yakalanmamak için hastane personeline eşinin 20 yaşında olduğunu söyledi. Hamile kızın 20 yaşında olduğuna inanmayana hastane personeli polisi arayınca sapık kocanın oyunu ortaya çıktı.
RUTİN KONTROL İÇİN HASTANEYE GÖTÜRDÜ
12 yaşındaki kız hamileliğinin üçüncü ayında rutin kontrol için 40 yaşındaki kocası ve kaynanası olduğu belirtilen bir kadın tarafından hastaneye götürüldü.
DURUMU POLİSE BİLDİRDİ
40 yaşındaki sapkın koca ve annesi hastane personeline kızın 20 yaşında olduğunu söylediler. Bunun üzerine durumdan şüphelenen hastane personeli çocuk yaştaki hamile kıza 20 yaşındaki bir kadının rahatlıkla cevap verebileceği hamilelik ile ilgili sorular sordular. Hamile kız hastane personelinin sorduğu soruya cevap veremeyince, personel kızın 20 yaşından çok daha küçük olduğunu anlayıp durumu polise bildirdi.
"KARIM 20 YAŞINDA SORU SORMAYI BIRAK!"
Kocasının 20 yaşında olduğunu söylediği kızın, aslında 20 yaşında çok küçük olduğundan şüphelendiği için kıza soru soran bir sağlık personeli, kıza soru sorduğu sırada kocanın sinirli bir şekilde, "Karım 20 yaşında ona soru sormayı bırak! şine bak dediğini söyledi.
KAÇIRILMIŞ OLABİLİR
Koca tutuklanırken olayı soruşturan polis küçük kızın kaçırılmış veya yabancı gelin olarak satın alınmış olabileceğini söyledi. Çin'de yıllardır erkekler ülkenin doğu sınırından Vietnamlı gelinleri satın alıyor.