AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, kente yapılacak her konuda konunun uzmanları ileri gelenleri ile birlikte oturup karar birliğine varacaklarını söyledi.
AK Parti Beydağ Belediye Başkan Adayı Fevzi Kaya’nın babasının cenazesine katılmak üzere Beydağ’a hareket eden Yıldırım, Havaalanı Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Cenaze nedeniyle kısa süreli bir ziyaret gerçekleştireceğini ifade eden Yıldırım, taksici esnafının alkışlarıyla karşılandı. Yıldırım, “Enerjinizi boşa harcamayın, yapacak çok işimiz var” diyerek alkışlara teşekkür ederken, taksicilerin İzmir’i karış karış gezdiği için sorun ve sıkıntıların en yakın tanığı olduğunu ifade etti. Yapılacak her işin konunun içindeki vatandaşlara sorulacağını kaydeden Yıldırım, “Biz şimdiye kadar tüm işlerimizi sorarak, danışarak yaptık. Bu bundan sonra da böyle olacak. Kararları beraber alacağız. Yaptığımız işler sizi mutlu etmediyse, sizin sorununuzu çözmediyse yapmanın anlamı da yok. İş bitiminde mutluluk yoksa harcanan mesai işe yaramaz. Sürdürülebilir işler yapacağız. İzmir’in hizmetsizliğe ve yoksunluğa terk ediliyor. İzmir bunu hak etmiyor. Biz her zaman söylediğim gibi göreve hazırız. Sizde hazırsanız, yolumuz açık olsun” diye konuştu.
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık ise Bakanlığı döneminde de hep desteğini gördükleri Binali Yıldırım’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kendisini her zaman aralarında görmekten huzur duyduklarını dile getirdi.
İZMİR ()
foto