AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir için projelerini seçime 35 gün kala, 24 Şubat’ta gerçekleştirilecek bir törenle açıklayacak.
Tüm projelerin İzmirlilerin yaşamını kolaylaştırıcı ve İzmir’i bir dünya kenti haline getirmeyi amaçladığını ifade eden Binali Yıldırım, “Proje ekibimiz hazırlıklarını tamamladı. İzmir için gelecek vizyonu ortaya koyan, İzmir’e aşkla hizmet edecek ekibimiz hazır. İzmir’i de İzmirlilerle birlikte esnafıyla, köylüsüyle, işadamıyla, öğrencisiyle, sanatkarıyla, ev hanımıyla, tüccarıyla, genciyle, yaşlısıyla hep birlikte katılımcı demokrasi anlayışıyla yöneteceğiz. Projelerimiz İzmir’in geneline, ilçelerine hitap eden vizyon projeler. 24 Şubat Pazartesi günü İzmirli hemşehrilerimizi toplantımıza bekliyoruz” diye konuştu.
İzmir’in değişim ve hizmet özleminin 30 Mart günü son bulacağını savunan Yıldırım, şunları söyledi:
“İzmir tarih boyunca Akdeniz’in en önemli ve etkili kentlerinden biriydi. Akdeniz’in bütün ticaretine hakim olan bir kültür ve ticaret kentiydi. Günümüzde İzmir, Türkiye’de bile arka planda kalan bir kent haline geldi. Aslında, Barselona, Londra, Paris gibi dünya çapında birer değer olan şehirler gibi İzmir de bir değer olabilecek potansiyele sahip. İzmir, sahip olduğu değerlerle, kaynaklarıyla, coğrafyasıyla, tarım ürünleriyle dünya çapında bir kent haline bizim yönetimimizle gelecek. Biz İzmir için, bölgesinde lider, refahın her alanda hissedildiği bir dünya kenti, marka şehir olmasını hedefledik. İzmir her alanda gerçek potansiyelini yakalayacak ve İzmir’de hamaset, husumet ve ideoloji siyaseti bitecek, yerine hizmet siyaseti gelecek.”
İZMİR, ()
(AÖ)
FOTOĞRAF