AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Kerem Fahri Baykalmış ile birlikte, Gaziemir Arda Meydanı’nda düzenlenen programa katılıp, Seçim Koordine Merkezi’nin (SKM) açılışını yaptı.
Gaziemirlilere seslenen Binali Yıldırım, “İşte Gaziemir işte İzmir. Bir yolculuğa çıktık ve bu yolda yalnız olmadığımızı bu meydan gösteriyor. Artık Gaziemir değişim istiyor, 30 Mart’ı iple çekiyor. Gaziemir’de öyle bir adayımız var ki, boy, pos, gençlik, yakışıklık bütün güzel vasıfları toplamış. Kerem Fahri Baykalmış ile 30 Mart’ta destan yazmaya hazır mısınız? Gaziemir’de genç adayımız Kerem Fahri Baykalmış öncülüğünde emaneti geri alın. Gaziemir bir 5 yıl daha kaybetmesin” diye konuştu.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Kerem Fahri Baykalmış da İzmir’deki en genç belediye başkan adayı olduğunu hatırlatarak, “Bu meydanın kalabalığı, bizlere 30 Mart’ta yapılacak seçimin sonuçlarını şimdiden gösteriyor. Bu meydandaki heyecanı, coşkuyu herkese anlatın. Bu bayrağı hem Gaziemir’de hem İzmir’de hak edilen yere taşıyalım” dedi.
AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün’ün de hazır bulunduğu programda CHP’li ilçe belediyesini eleştiren Baykalmış, “Biz onlar gibi seçim zamanları görünen, kaldırım söküp yeniden yapan bir çizgi izlemeyeceğiz. Gaziemir’in, İzmir’imizin gelişiminin önündeki en büyük engel CHP Belediyeciliğidir. Yeter artık. İzmir hizmete, Gaziemir hizmete susadı. AK Parti ile özlenen hizmet gelecek, hep birlikte başaracağız” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, miting programının ardından AK Parti Gaziemir Seçim Koordine Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
FOTOĞRAF