TÜRKİYE Yardım Severler Derneği Manisa Şubesi’nin 33. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda derneğin 8 yıldır başkanlık görevini yürüten Beyhan Yörür tekrar başkan seçildi.
Manisa’da birçok ihtiyaç sahibine yardım elini uzatan ve 103 üniversite öğrencisine burs veren Türkiye Yardım Severler Derneği Manisa Şubesi, Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı şube binasında yaptı. Toplantıya 86 kadın üyeden 55’i katıldı.
Toplantıda şubenin 2 yıllık faaliyet ve gelir-gider raporu okunup kabul edildikten sonra seçime geçildi. Yeni dönem başkanlık seçimine tek liste ile tekrar aday olan ve 8 yıldır şubenin başkanlık görevini yürüten Beyhan Yörür başkan seçilerek güven tazeledi. Oy kullanan 55 üyenin tamamının oyunu alan Yörür, derneğin amacının ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yardım eli uzatmak olduğunu söyledi. Yörür, 2013 yılında 100 öğrenciye toplam 41 bin lira burs verdiklerini ifade ederek, “Bu yıl da 103 öğrencimize burs veriyoruz. Amacımız onların öğrenim hayatlarına ekonomik sıkıntıların engel olmasını önlemek. Herbir öğrencimize aylık 100 lira burs veriyoruz. Burs paralarını toplamak için de çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Ancak hayırseverlerimizin de desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.
Tekrar başkan seçilen Yörür’ün yönetim kurulu listesinde Saniye Özgürler, Şefika Nur Yurdoğlu, Reyhan Gürler, Sibel Kuşçular, Arzu Kayhan Çolak, Miray Ünal, Nurten Ürkmezer ve Kadriye Karakaş yer aldı.
İlker KILIÇASLAN / MANİSA, ()
FOTOĞRAFLI