VESTEL, İzmir’de düzenlenen toplantı ile kentteki yetkili servisleri ile bir araya geldi. Toplantıya Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu da katıldı.
Vestel, “Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Buradayız' konseptiyle düzenlediği yetkili servis toplantılarının sonuncusunu İzmir’de gerçekleştirdi. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ve Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Tarkan Tekcan’ın da katıldığı toplantıda Vestel’in müşteri memnuniyetinde lider olduğu dile getirildi. Vestel’in, 2013 yılında şikayetvar.com web sitesi tarafından hazırlanan 2013 yılı şikayet endeksinde, beyaz eşya kategorisinde müşteri memnuniyetini en iyi sağlayan marka olduğu vurgulandı.
İzmir ve çevre illerden Vestel müşterilerine hizmet sunan yetkili servis yöneticilerinin katıldığı toplantıda açılışı yapan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, “Vestel müşterisi, bizim için ayrıcalıklı hizmet sunulması gereken özel bir kitledir” dedi. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ise “Dost teknolojiyi sahiplenen bir firma olarak müşterilerimiz odak noktamız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek, talep, şikayet ve önerilerini dinleyerek çözümler sunmak önümüzdeki dönemde de önceliğimiz olacak” diye konuştu.
Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Tarkan Tekcan satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyetinin de ötesinde, müşteri teşekkürüne odaklandıklarını belirtti. Tekcan servis yetkililerinden her çağrının en kısa sürede teşekküre dönüştürülmesi için de söz aldı. Toplantının sonunda bölgede 5, 10 ve 25 yıldır büyük bir başarı ile hizmet veren Vestel yetkili servis yöneticilerine plaket verildi.
FOTOĞRAF