MANİSA’da CHP Yunusemre İlçe Başkanı Engin Uzun, partisinin belediye meclis üyesi adaylarıyla biraraya gelerek, önümüzdeki yerel seçimlerde hedeflerinin il genelinde yüzde 45 oy almak olduğunu söyledi.
CHP Yunusemre İlçe Başkanı Engin Uzun, geçen hafta sonu belediye meclis üyeliği ön seçimine katılan adaylarla Düş Kahvesi’nde biraraya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Etkinliğe CHP Yunusemre İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Arslan ile Şehzadeler İlçe Belediye Başkan Adayı Semih Balalan da katıldı.
CHP’nin her zaman parti içi demokrasiye önem verdiğinin altını çizen Uzun, “Bizim partimizde en baştaki insan da, en sondaki insan da aynı değerdedir. Hiçbir zaman biri önde değildir. Ön sıradaki partilimiz de, en arka sıradaki partilimiz de CHP için koşturur. Bu nedenle CHP her zaman dimdik ayakta. Başkalarının partilerindeki gibi CHP’de asla küskünlük olmaz. Kendi içine fitne ve fesatı sokmaya izin vermez” diye konuştu.
CHP’nin önümüzdeki yerel seçimlerde hem Yunusemre İlçesi’nde hem de Büyükşehir Belediyesi’nde yüzde 45’lik o oranını yakalayacağını söyleyen CHP’li Uzun, “Manisa’nın plakası 45’tir. CHP olarak da Manisa il genelinde ve Yunus Emre ilçemizde yüzde 45 oyu alacağız. Ama yaptığımız ziyaretlerde şunu görüyoruz ki, oy oranımız yüzde 45’in altına inmez, ama üstüne çıkar” dedi.
CHP’li Uzun ayrıca, partisinin belediye meclis üyeliği konusundaki yaptığı ön seçimde en az oy alan ile en çok oy alan partilinin birlik ve beraberlik içinde seçimler için gece-gündüz çalışacağını söyledi.
İlker KILIÇASLAN / MANİSA, ()
FOTOĞRAF