DEMOKRATİK Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, İzmir’in Urla İlçesi’ne giderek DSP’li Urla Belediye Başkanı ve Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.
DSP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Selçuk Karakülçe ile birlikte Urla’ya gelen DSP Genel Başkanı Masum Türker, Selçuk Karaosmanoğlu’nun adaylığının hem kendisi hem de parti için hayırlı olmasını diledi. DSP Urla Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette DSP Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Karaosmanoğlu, “Değerli Genel Başkanımızın liderliğinde Urla’da seçimleri yine kazanıp başarının onurunu birlikte paylaşacağız” dedi.
Türkiye’nin ciddi bir değişim yaşadığını ifade eden DSP Genel Başkanı Masum Türker, “Bu değişimde iki yol var. Ya edilgen olup gücün yanında yer alacağız yada ilkeye, inanca ve ideale sahip çıkacağız. Biz ideallerimize sahip çıkıyoruz. En büyük idealimiz geleceği değiştirme arzusudur. Bizler bu idealle yola çıktık. Bu ideallerimizle ve aramıza katılan güçlü arkadaşlarımızla çıktığımız yolda bizden korkuyorlar” dedi. Urla’da Selçuk Karaosmanoğlu’nun 15 yıldır çok güzel çalışmalar yaptığını ve ilçeyi avantajlı hale getirdiğini ifade eden DSP Genel Başkanı Türker, “Urla Selçuk Karaosmanoğlu’nun başarılı çalışmalarıyla her açıdan avantajlı bir ilçe haline geldi. Urla’da belediye meclis üye listesinde kadınlara ve gençlere yer verilmiş. Bu çok güzel bir şey. Biz kadınlarımızı kotayla sınırlamıyor, her zaman omuz omuza çalışıyoruz. Kadınlarımızın kotaya ihtiyacı yok, bu kadınlarımıza bir hakarettir. Bizim kadınların gücüne ihtiyacımız var” dedi.
URLA, ()
(AÖ)
FOTOĞRAF