AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve eski milli futbolcu Tanju Çolak, Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un seçim bürosunun açılışına katıldı.
AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'un Gündoğdu ve Side beldelerindeki seçim irtibat ofislerinin açılışına katıldı. Açılışa, eski milli futbolcu Tanju Çolak'ta katılarak Menderes Türel ve Recep Barut'a destek istedi. Gündoğdu Beldesi'ndeki açılışın ardından Side'de düzenlenen seçim irtibat ofisinin açılışında konuşan Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Side'nin Manavgat'ta parlayan yıldızı ve markası olduğunu belirtti. Side'ye önem verdiklerini ifade eden Barut, “Side'nin Manavgat için çok önemlidir. Çünkü Manavgat turizmi Side markasıyla yurt dışında pazarlanmakta, bölgemize turist getirmektedir. Bu yüzden beldeler arasında önceliğimiz Side olacaktır" diye konuştu.
TANJU ÇOLAK DESTEK İSTEDİ
Açılışta Türel ve Barut için destek isteyen Tanju Çolak ise Menderes Türel'in 25 yıllık dostu olduğunu belirtti. Çolak, “Menderes Türel ile olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve ona destek olmaya geldim. Antalya ne yazık ki son 5 sene çok şey kaybetti. Menderes Türel, Antalya için her şeyini veren mücadele veren bir isimdir. O yüzden ben buradayım ve destek veriyorum. Manavgat'ta sporun hak ettiği noktaya ulaşması için Recep Barut başkanımla çalışacağım ve elimden geldiği kadar destekçi olacağım" dedi.
'SİDE'NİN MARKA DEĞERİNİ YUKARI ÇIKARACAĞIZ'
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ise "Avrupa'da Side'yi sırtımda taşıyıp turist getirmek için çalışan birisiyim. Geçmişte Avrupa'da birçok ülke fuarında Side'nin tanıtımına katkı yapanlardan birisiyim. 2004 seçimlerine kadar seçmen kütüğüm Side'de idi. 2004 yılında aday olduğum için Antalya'ya aldırdım. Manavgat adayımız Recep Barut'la Side'nin haklı marka değerini daha da yukarıya çekmek için çalışacağız" diye konuştu.
KAZANAN ANTALYALILAR OLACAK
Ülkenin ne zaman güçlü olmaya başladığı zaman hemen birilerinin devreye girdiğini söyleyen Türel, “Ülkeyi karıştırmaya çalışıp bir tuzak örmeye çalışıyor. Bu hükümet dimdik ayakta kaldıysa bu milletin sayesinde kalmıştır. Bu millet bunlara en güzel cevabı 30 Mart'ta verecektir. Bu yüzden 30 Mart seçimleri çok önemlidir. Kazanan sandıktan çıkan belediye başkanı değil, Sideliler, Manavgatlılar, Antalyalılar olacaktır" diye konuştu.
Konuşmaların ardında seçim irtibat ofisin açılışı yapıldı. (FOTOĞRAFLI)