AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçim çalışmaları kapsamında Akseki'yi ziyaret etti.

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'e Akseki gezisinde, Antalya milletvekili Sadık Badak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Ak Parti İbradı Belediye Başkan adayı Muharrem Kaya ve Akseki Belediye Başkan adayı İsmet Uysal eşlik etti. Esnafı ziyaret eden Türel ve beraberindekiler, kentsel dönüşümde, ulaşımda, turizmde, sporda ve sosyal belediyecilik noktasında birbirinden önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

'BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR'

'Büyük Dönüşüm Başlıyor' parolasıyla yola çıktıklarını kaydeden Türel, Büyükşehir Yasası hakkında bilgiler verdi. Birçok adayın oy isteyeceğini de vurgulayan Türel, "Biz Büyükşehir Yasası'nı çıkartırken muhalefet engeliyle karşılaştık. Sonunda bu yasayı uygulamaya koyduk. Bu yasayla köylere ayrılan bütçe 10 katına çıktı. Çok daha iyi hizmet edebilmek için bu kanunu çıkardık. Seçimlerden sonra bunun faydasını daha iyi göreceksiniz" dedi.

SU SORUNU ÇÖZÜLECEK

Akseki'ye en güzel hizmetleri yapmak için en iyi kadrolarla yola çıktıklarını vurgulayan Türel, "Bizim sözümüz senettir. Sizlerin desteğiyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelelim, 6 ay içerisinde Akseki'nin su sorununu çözeceğiz. Bu kadar net söylüyorum. Eğer ekime kadar Akseki ve köylerine su gelmese Menderes Türel Akseki'ye bir daha gelemez. Suyu da getireceğiz, gelmeye de devam edeceğiz. Gerek kentsel dönüşümde, gerek turizmde gerekse de sosyal belediyecilikte birbirinden önemli, Antalya ve Akseki'yi daha yaşanılabilir bir kent haline getirecek projeleri hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Türel, Akseki Belediye Başkan adayı İsmet Uysal'ı da tanıtarak destek istedi. (FOTOĞRAFLI)