TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi Başkanı Musa Turan ve yönetim kurulu üyeleri, Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Akgerman'ı ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında TÜGİAD Ege Şubesi heyeti, derneğin faaliyetleri, yeni dönem projeleri hakkında görüşlerini aktardı. ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Akgerman ise, AB kriterlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu savunan, başta demokrasi olmak üzere AB müktesebatının gerekliliklerinin bir an önce Türkiye'de uygulanması gerektiğini düşünen, bağımsız ve hep doğruları söyleyen, çok çeşitli üye profilinden oluşan güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, TÜGİAD Ege Şubesi proje ve faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Bu çalışmaların İzmir’e değerli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.
TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan, “İzmir’de Bülent Akgerman gibi birikimli, tecrübeli iş adamı büyüklerimiz var. Biz TÜGİAD Ege Şubesi olarak onlardan azami ölçüde faydalanmak, desteklerini almak kararlılığındayız. Bugün de Bülent Başkan’dan çok şey öğrendik ve öğrenmeye de devam etmek istiyoruz” dedi.
foto