MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nin MHP’li belediye başkan adayı Mehmet Tosun, ziyaret ettiği Bitez’de coşkulu bir kalabalık tarafından, “10. Yıl Marşı” eşliğinde karşılandı.
Aynı zamanda Konacık Belediye Başkanı olan Mehmet Tosun, Bitezliler’le kahvehane toplantısında buluştu. Yakın çalışma arkadaşlarının eşlik ettiği Tosun, Bitez'in yeşilliğine, doğal güzelliğine dikkat çekti. Yeşile, doğaya, denize sahip çıkmak üzere göreve talip olduğunu söyledi. Bitez’de turizmin süresinin 2 aya kadar düştüğünü vurgulayan Tosun, “Bu kadar güzel bir coğrafyada kongre turizmini yapabiliyor muyuz? Yapamıyoruz. Çünkü, uluslararası kongrelerin yapılabileceği bir kongre merkezimiz yok. Peki, spor alanlarımız var mı? Hayır, o da yok. Bizim yönetimimizdeki Bodrum Belediyesi sporu yaygınlaştıracak, mahallelerimizde spor kompleksleri olacak, yediden yetmişe hep birlikte spor yapacağız”dedi.
Başkan Mehmet Tosun, yakında açıklayacağını söyledi projelerden de ipuçları vererek, “Ayrıca hem Bitez özelinde, hem de Bodrum Yarımadası genelinde, hafta sonları zaman geçirebilecekleri, boş kaldıkları zamanlarında gidip uğraşabilecekleri hobi bahçeleri oluşturmayı düşünüyoruz” diye konuştu.
Nilüfer KANDIRMIŞ / BODRUM, () Foto