AFYONKARAHİSAR Özel Telek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi-Tüp Bebek Merkezi'nde 5 bininci bebek dünyaya geldi.

Afyonkarahisar Özel Telek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi-Tüp Bebek Merkezi'nde 5 bininci bebek doğdu. Bayat Devlet Hastanesi'nde çalışan Arif Karakuş ve Ayşe Karakuş'un çocukları Mustafa Ali, hastanenin 5 bininci bebeği oldu. Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Telek, Mustafa Ali'ye hastane olarak beşik hediye ettiklerini söyledi. Telek, "Hastane ekibi olarak 5 bin bebek doğurtturduk. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. 5 bin doğumda anne ölümü yok. Bu doğumlardan sadece sevk ettiğimiz 3 bebeğimizi kaybettik. Bunun dışında hiç bebek kaybımızın olmaması büyük mutluluk" dedi.

'BÜYÜK BİR AİLEYİZ'

Telek, hastanede büyük bir aile olduklarını kaydederek "Meslektaşlarımın, kadın doğum ve çocuk uzmanı arkadaşlarımın başarısıdır. Onların gayretidir. Ebelerimiz, hemşirelerimiz, anestezi uzmanlarımız biz bir aileyiz" diye konuştu.

5 bininci bebek Mustafa Ali'nin annesi Ayşe Karakuş, "Bebeğim şanslı. Çok mutluyum" dedi. Bebeğin babası Arif Karakuş ise "Biz çok mutluyuz, Allah herkese bu duyguyu tattırsın" dedi. (FOTOĞRAFLI)