MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, Kemalpaşa, Karabağlar ve Narlıdere ilçelerinde projelerini anlatı, STK’ları ziyaret etti ve ilçe sakinleriyle bir araya geldi.
Ziyaretlerini gerçekleştirdiği ilçelerde İzmir’i bir dünya kenti olarak tasarladıklarını vurgulayan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, “İzmir tüm kaynak ve potansiyellerine rağmen, geri bıraktırıldı. AKP bürokrasisi ve Kocaoğlu anlayışı bu şehre yıllarını kaybettirdi. İzmir’in büyüdüğü göremeyen ve İzmir’i çaresizliğe hapseden Kocaoğlu zihniyeti şimdi gelmiş kavşak düzenlemesi yapıp göz boyamaya çalışıyor. AKP adayı da devlet projelerini belediye projesi gibi sunuyor. Benim güzel hemşehrilerim de elbet durumun farkında. Gerektiği gibi değerlendirecektir. Bizim hayal edip geleceğini tasarladığımız İzmir her şeyden önce Bizim İzmirimiz olacak. Üreten İzmir, çalışan İzmirli, kazanan da İzmirli olacak, ilçelerimizin çehresi değişecek, şehir hayatımız rahatlayacak… Yaşamanın, üretmenin ve kazanmanın güzelliklerini hep birlikte paylaşacağız” dedi.
MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer ve MHP’nin Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Dr. Metin Yaşar ile birlikte Kemalpaşa’nın Ulucak beldesiyle başladığı çalışmalarını, Damlacık, Halilbeyli v Sinacılar’da sürdürdü.
Karabağlar ilçe Belediye başkan Adayı Cihan Demir ile birlikte seçim çalışmalarını ilçe merkezinde Sürdüren Taşer, “Karabağlar İzmir’in kalbi diyebileceğimiz bir ilçesi, nüfus yoğunluğu, büyük ilçelerimize olan yakınlığı, sanayisi, esnafları ve tarihi ile çok canlı olan bir ilçemiz. Fakat buranın kıymetini bilemediler, seçim makyajıyla insanımız kandırabileceklerini sanıyorlar. Ama yanılıyorlar. İzmir’in merkezi olan bu ilçemiz hizmete aç, hizmete aşık” dedi.
İZMİR ()
foto