MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, seçim çalışmaları kapsamında MHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Lütfi Kılıç ile Karşıyaka esnafını ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, Karşıyaka Çarşı’da esnafla bir araya geldi. Alışveriş yapan vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sorunlarını dinledi. CHP’deki karışıklığı değerlendiren Taşer, “Mücadele ettiğimiz bir siyasi partinin işlerine karışmak bize yakışmaz. Ancak ortada görünen şu ki, diğer siyasi partilerde şehrine hizmetten ziyade, birbirlerini rencide edecek şekilde, gururlarını kıracak şekilde muazzam bir mücadele var. Artık bu mücadelenin insani duyguları, demokratik temayülleri aşmış, inanılmaz boyutta bir rant kavgasına dönüşmüş olduğu açıkça meydandadır. Ne İzmir ne de İzmirliler oy pazarına çıkarılacak kadar değersiz değildir. İzmir bizim için kutsal, bizim için değerlidir. Vatandaşa nasıl ulaşacağız. Hangi projelerimizle ulaşacağız mücadelesini bir tarafa bırakmışlar, kesinlikle belediye başkanı olacakmış gibi beyinlerinde vatandaşımızın oyuna ipotek koymuşlar. Maalesef söylemleri de buna uyuyor. Düşünün “İzmir CHP’nin kalesidir’ altında hiçbir hizmet yok. Öbür tarafta slogan “İzmir AKP’ye muhtaçtır’ altında yine bir şey yok. Biz projelerimizle iddialı bir şekilde İzmir’e ne vereceğimizi vatandaşımıza anlatarak yola çıkıyoruz. 12 sayfadan oluşan, projelerimin yüzde 50’sini anlattığım gazeteleri vatandaşa dağıtıyorum. Projelerimizin ne olduğunu ilk etapta yarısı açıkladım. Şuan en ücra köşelere kadar 1 milyon gazete dağıtıma başlandı. Biz projelerimizi devlet sırrıymış gibi ne saklarız, ne de gizleriz. Bizim projelerimiz açıktır, İzmir’in her tarafına dağıtılmaktadır. Projelerimizde tarım için, ulaşım için, engelli, yaşlı ve dar gelirli vatandaşlarımız için ne yapacağız hepsi açıkça ortada” dedi.
MHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Lütfi Kılıç ise vatandaşlardan ilk kez benim mahalleme gelmedin diye telefonlar aldıklarını vurgulayarak , “Bu konuda muazzam bir istek var. Sokaklarda hiçbir partinin adayı yok. Biz sokaklardayız ve vatandaşın ilgisinden memnunuz. Teşkilat olarak çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Çok güzel projelerimiz var. İnanın Karşıyaka sahipsiz değil” dedi.
İZMİR ()
foto