AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Sarıgöl esnafını ziyaret etti.
Sarıgöl-Alaşehir karayolu üzerindeki işadamı İsmet Ertürk’e ait benzin istasyonu restoranında 300 kişiyle kahvaltı yapan AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, bölgedeki esnafı ziyaret etti. AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy, AK Parti’li Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Ali Aybal ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte ilçeye gelen Hüseyin Tanrıverdi, aracından inerek esnafla sohbet etti.
Esnaf gezisi sırasında Sarıgöl TARİŞ Kooperatifi’ni ziyaret eden Tanrıverdi, burada yaptığı konuşmada yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek Manisa’nın sorunlarını iyi bildiğini ve 17 ilçeyi tek tek gezdiğini belirtti. Kırsal alanlarda yapılacak tüm yatırımların ve desteklemelerin büyükşehir belediyelerinin kontrolünde olacağını kaydeden Tanrıverdi, “Barajların tümü kapalı sistem olacak. Yeni yapılanlar kapalı sistemle yapılacak. Damlama sulama sistemleri devlet desteği kapsamında. Manisa’da kapsamlı bir üzüm işletmesini büyükşehir olarak biz yapacağız. Bunu gören özel sermaye de bizden model alarak ilde kapsamlı üzüm işletmelerini kuracak. Büyükşehir belediyeleri her çalışmada model olacak” dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, cuma namazını Hüseyin Gümüşlü Camisi’nde kıldıktan sonra, çarşıyı ziyaret etti. Tanrıverdi, daha sonra ilçeye bağlı Kızılkuçur Köyü’ne geçerek bir yemeğe katıldı. Tanrıverdi daha sonra Karacaali Köyü’nü de ziyaret ederek Sarıgöl’den ayrıldı.
Vehbi SARIHAN / SARIGÖL, ()
(AÖ)
FOTOĞRAF