ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), bugüne kadar kapalı gişe oynayan 'Tangopera' adlı müzikali, kaçıran sanatseverler için tekrar sahneleyecek.
Bestesi Serdar Yalçın'a, librettosu Murat Göksu'ya ait olan eser, 25 Şubat Salı akşamı yeniden tango severlerle buluşacak. Muhteşem dekor, kostüm, müzik ve sahne ışıklarıyla göz kamaştıran eser, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de başlayacak. Aşkın, neşenin, baştan çıkarmanın, tangonun ve zamansızların hikâyesinin anlatıldığı iki perdelik eserde, ANTDOB Orkestrası'nı şef Hakan Kalkan yönetiyor, koro şefliğini de Mahir Seyrek üstleniyor. Eserin ışık tasarımı ise Mustafa Eski'ye ait. Temsili 'Zamansızlar Barı'ndaki kırmızı kıyafetli kadını Sema Çavuşoğlu, 'garson' karakterini de Atay Ergezen canlandırıyor.
Eserde, Heyecan Ceylan Yakan 'Kadın', Atay Ergezen 'Garson', Taner Ölçen 'Patron', Onur Alpaslan 'Sarhoş', Esra Arslantürk 'Kadın Müşteri' ve Serap Demirhan, Özsu Yüksel, Sinem S. Baddal, Bilge Yılmaz, Emel Öziş, Selda Serdar 'Altı Vokalist' rollerinde sahne alıyor. (FOTOĞRAFLI)