TALAS Belediyesi’nin saatte 120 ton asfalt üretebilen son teknoloji ürünü modern  üretim tesisi düzenlenen törenle hizmete girdi. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, “Talas’ın gelecek 50 yılına hizmet edecek altyapısını hazırladık” dedi.
Kayseri-Malatya yolu Başakpınar Mahallesi mevkiinde kurulan asfalt üretim tesisisin açılışına Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım’ın yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost, AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çakır, Kadın Kültür Meclisi Başkanı Zübeyde Özgen, Talas Esnaf Odası Başkanı Alaattin Kayabaşı, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Törende konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, “İnsan ola bıraka eser, eser bırakmayanın yerinde yeller eser” diyerek bugüne kadar Talas’ta sayısız eser bıraktıklarını söyledi. Başkan Yıldırım, yerel yöneticiliği tarif ederek, “İnsana, ülkeye hizmet etmek çok ayrıcalıklı bir durumdur. 10 yıl şehrimize hizmet eden bir kardeşiniz olarak gönlüm ferah, huzur içinde” dedi.
Konuşmanın ardından tesis yapılan dualarla ve kesilen kurdeleyle hizmete girdi. Başkan Yıldırım ve beraberindekilerin tesisi incelemesinin ardından tören sona erdi.