İZMİR’deki Gündoğdu Rotary ve Rotaract Kulüpleri tarafından İsmet Yorgancılar Ortaokulu’nda bu yıl ikincisi düzenlenen Resim Yarışması sonuçlandı. Okulun Özel Eğitim Sınıfındaki tüm öğrencileri ödüllendirildi.
Gündoğdu Rotary Kulübü Başkanı Banu Şahinoğlu bu yıl ki teması “Su ve Hijyen' olan yarışmanın sonucunda özel eğitim sınıfındaki tüm öğrencilerin ödüllendirilmesinin yanı sıra ana sınıfı ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin tamamının da mansiyon ile ödüllendirildiğini söyledi. Diğer ödülleri 2 kategoride topladıklarını ifade eden Şahinoğlu, “5, 6, 7 ve 8’inci sınıflarda da ilk üçü seçtik. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz bu yarışmayı sonraki dönemlerde de düzenlemeyi düşünüyoruz. Çocukların mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.
Yarışmanın sonucunda birinciler tablet bilgisayar, ikinciler fotoğraf makinesi, üçüncüler kol saati ile ödüllendirilirken, mansiyon alan ana sınıfı ve 4’üncü sınıf öğrencilerine MP3 hediye edildi. Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin de tamamı da resim defteri ve boya kalemi ile ödüllendirildi.
FOTOĞRAF